0

Adobe Acrobat Pro DC 2015, piyasadaki en çok kullanılan ve tercih edilen PDF programlarından biridir.
Bir çok önde gelen PDF programından çok daha fazla özelliğe sahip program ile PDF leri istediğiniz formata kolayca çevirebilir üzerinde Mıcrosoft Wordu aratmayacak şekilde değişiklikler yapabileceksiniz sanki bir metin belgesinde çalışıyormuş gibi kolayca değişiklikleri uygulayabilirsiniz.

::. Adobe Acrobat Pro DC 2015.009.20077 Türkçe İndir ::.

 2015 versiyonun da arayüzde çok daha kullanıcı dostu haline getirilmiştir. Adobe Acrobat Pro DC içerdiği bir çok ekstra araç sayesinde video, sesli anlatım, gösteri ve etkileşimli testlerle bu program ile canlandırabilirsiniz.


::: YENİ 2015 VERSİYON (DC) GÜNCEL SÜRÜM :::
Detaylı özellikleri şu şekildedir...
Güçlü baskı üretimi ve dijital yayınlama araçlarına ulaşın. PDF dosyalarının önizlemesini ve ön kontrolünü yapın, bunları düzeltin ve hazırlayın.

 Dilediğiniz yerden çalışın. PDF dosyalarını bilgisayarınızdan veya Acrobat DC mobil uygulamasından oluşturun, dışa aktarın ve imzalayın.

 Dosyalarınızı yanınızda götürün. Masaüstünde, web'de ve mobil cihazlarda son kullanılan dosyalara erişmek için Mobil Bağlantı kullanın.

 Dilediğiniz öğeyi düzenleyin. PDF dosyalarını ve taranmış belgeleri herhangi bir dosya gibi anında düzenleyin.

 Son dakika değişiklikleri yapın. iPad'inizde metin düzenleyin ve PDF sayfalarını düzene koyun.

 Islak imzaları geride bırakın. Yerleşik e-imza hizmetiyle, imzalanmış belgelerinizi gönderin, takip edin, yönetin ve saklayın.

 Önemli belgeleri koruyun. PDF dosyalarındaki hassas bilgileri başkalarının kopyalamasını veya düzenlemesini önleyin.

 Evraklarınızın yerine ulaşması için ertesi günü beklemeyin. Belgelerinizi elektronik olarak gönderin, takip edin ve teslim edildi onayı alın.

Yorum Gönder

 
Top